La Nostra Artista

“L’art té un poder unificador que dóna lloc a nous mons, on connecta les persones amb les persones, la terra amb la terra. De la mateixa manera, traspassa els límits com ho fa el vi. Com més de cor es l’experiència compartida, més universal es converteix. D’aquí la importància de l’art i el vi perquè nodreixin la gran unitat entre ment, cos i ànima.”

De vegades, trobem el que estem buscant, no pas buscant sinó esperant a ser trobat; res no passa per casualitat i tot està connectat. Malauradament (o no) la majoria de vegades, el que ens troba no és el que preveiem, però com amb totes les benediccions disfressades, la nostra oportuna trobada acaba més fructífera del que s’esperava.

La comprensió que la Mary té per a les característiques de la terra, el cor i l’ànima es remet al 2017 quan va visitar Mont-roig del Camp a Catalunya. Allà va conèixer a Joan Miró, l’artista català que va viure i treballar a Mont-roig entre el 1911 i el 1976, on es va dedicar completament a pintar paisatges mentre desenvolupava un estil de pintura minuciós i amb molta atenció als detalls.

El 2018, Mary va conèixer a en Miquel prenent una copa de vi a Singapur, lloc on va compartir les seves experiències sobre la regió del Priorat, adonant-se ràpidament que aquest projecte l’havia trobat a ella.

Ella creu que l’art capta l’essència del vi de la manera com es creen i es nodreixen; amb amor, autenticitat i disciplina. Els seus impulsos innats són similars. Els dos tracten d’introduir noves maneres d’experimentar, de delectar els sentits i d’encendre les nostres imaginacions.

This website uses own and third party cookies for its proper functioning and for analytical purposes. By clicking the Accept button, you agree to the use of these technologies and the processing of your data for these purposes.   
Privacidad