M.S.B. Pur
Pur és el nostre vi negre més emblemàtic, amb una producció de menys de 800 ampolles i elaborat al petit i bell poble de Porrera, a la Denominació d’Origen Qualificada Priorat; una de les dues úniques regions qualificades a Espanya. Elaborat amb els encantadors elaboradors Josep Maria del Aguila i Mayte Pellicer, aquest vi és sense dubte el veritable ADN del Priorat.
El vi es s’elabora a partir de dues vinyes úniques anomenades “La Balma” amb ceps d’entre 20 i 30 anys d’edat, i “La Parada” amb ceps d’entre 80 i 100 anys d’edat, ambdues plantades amb les varietats de raïm negre, Carinyena i Garnatxa, les dues reines de la regió.
Després d’una verema seleccionada a mà i d’una posterior fermentació alcohòlica controlada, deixem el vi reposant aproximadament 12 mesos en dipòsits Inox de 1000 litres abans de traslladar-lo a bótes de roure francès de segon i tercer any. Aquí el vi roman en fase de criança durant aproximadament 8 mesos abans d’embotellar-lo definitivament.
Pur és un vi negre envellit sense filtrar que conserva la puresa de l’elaboració artesanal i tradicional amb mínima intervenció tant humana com química, que us portarà a un viatge sensorial a través de les vinyes d’aquest petit poble de Porrera, al Priorat. És un vi de paisatge, ment, ànima i cos, elegant i molt fi. Un petit tresor que representa l’autenticitat i la rusticitat en la seva versió més subtil.
Un vi negre estructurat amb cos, que presenta fruites vermelles i negres, espècies, tanins suaus i un post-gust llarg i persistent; aquí és on descobrireu els secrets d’aquesta joia rústica de color robí fosc.