Els Vins

"Sis Vins, Sis Regions &
Sis històries per descubrir i per a descubrir-te."

La bellesa d’un vi és la forma en què s’ajunten i s’acoblen tots els trets que el fan únic.

Endinsar-se en un cautivador viatge d’exploració que comença amb la intrigant història que hi ha darrere, es desplega amb la seva cautivadora aparença, seductor aroma i deliciós sabor, i culmina amb les profundes emocions que desperta.

Només quan un s’acaba l’ampolla de vi, compren de veritat la seva essència i potser, també una mica més de si mateix.

És en aquest precís moment, de l’última gota a la punta de la llengua, que connectaràs sincerament amb la màgia que despertarà la teva consciència cap a noves formes divines.

La nostra terra és una regió vitivinícola molt diversa i rica, coneguda pels seus vins excepcionals i les seves tradicions històriques.

Cadascun dels vins que hem elaborat amb cura representa l’autenticitat de les seves respectives regions, mostrant el caràcter, els sabors i les aromes úniques que fan que els vins catalans siguin tan especials. 

Tant si ets un entusiasta del vi com si simplement busques descobrir noves sensacions, et convidem a assaborir els diferents sabors i històries de Catalunya amb els nostres vins.

La nostra esperança és que cada ampolla et transporti a les vinyes, pobles i persones que ho van fer possible, i que gaudeixis de cada glop apreciant l’art i l’ofici de fer vi.

M.S.B. Pur

Pur és el nostre vi negre més emblemàtic, amb una producció de menys de 800 ampolles i elaborat al petit i bell poble de Porrera, a la Denominació d’Origen Qualificada Priorat; una de les dues úniques regions qualificades a Espanya. Elaborat amb els encantadors elaboradors Josep Maria del Aguila i Mayte Pellicer, aquest vi és sense dubte el veritable ADN del Priorat.

El vi es s’elabora a partir de dues vinyes úniques anomenades “La Balma” amb ceps d’entre 20 i 30 anys d’edat, i “La Parada” amb ceps d’entre 80 i 100 anys d’edat, ambdues plantades amb les varietats de raïm negre, Carinyena i Garnatxa, les dues reines de la regió.

Després d’una verema seleccionada a mà i d’una posterior fermentació alcohòlica controlada, deixem el vi reposant aproximadament 12 mesos en dipòsits Inox de 1000 litres abans de traslladar-lo a bótes de roure francès de segon i tercer any. Aquí el vi roman en fase de criança durant aproximadament 8 mesos abans d’embotellar-lo definitivament.

Pur és un vi negre envellit sense filtrar que conserva la puresa de l’elaboració artesanal i tradicional amb mínima intervenció tant humana com química, que us portarà a un viatge sensorial a través de les vinyes d’aquest petit poble de Porrera, al Priorat. És un vi de paisatge, ment, ànima i cos, elegant i molt fi. Un petit tresor que representa l’autenticitat i la rusticitat en la seva versió més subtil.

Un vi negre estructurat amb cos, que presenta fruites vermelles i negres, espècies, tanins suaus  i un post-gust llarg i persistent; aquí és on descobrireu els secrets d’aquesta joia rústica de color robí fosc.

This website uses own and third party cookies for its proper functioning and for analytical purposes. By clicking the Accept button, you agree to the use of these technologies and the processing of your data for these purposes.   
Privacidad