M.S.B. Pur
Pur és el nostre vi insígnia, produït només en les millors anyades i amb menys de 1.000 ampolles, al poble de Porrera, a la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, una de les dues úniques regions amb aquesta qualificació a Espanya.
El vi s’elabora a partir de dues vinyes singulars: “La Balma”, amb ceps d’entre 20 i 30 anys, i “La Parada”, amb ceps d’entre 80 i 100 anys, ambdues plantades amb les varietats autòctones de Carinyena i Garnatxa, les reines del Priorat.
Pur és un vi negre que no filtrem ni clarifiquem, que envelleix uns 8 mesos en Botes de Roure Francès i que conserva la puresa d’una elaboració artesanal amb mínima intervenció. Representa el paisatge, l’ànima i el cos del Priorat, amb un perfil elegant i refinat que revela l’autenticitat i rusticitat en la seva essència més subtil.
Un vi de cos mitjà on destaquen els fruits vermells i negres, un toc especiat, tanins rodons i un final llarg i persistent que captiva amb el seu caràcter prioratí mentre brilla amb el seu intens color robí.