La Nostra Història
L’any 2018, Miquel Sabrià Bernabeu, Sommelier format a Michelin, es va embarcar en un somni de vida i va fundar M.S.B Somms & Vineyards a la històrica i cosmopolita ciutat de Barcelona, a Catalunya, Espanya.
Va estudiar als Estats Units d’Amèrica de jove, però va ser a Barcelona on es va graduar amb els Diplomes de Sommelier a l’Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona i Arts Culinàries a la Escola d’Hosteleria Hofmann, abans de dedicar-l’hi més d’una dècada al sector de l’Hosteleria on les seves aventures el van portar a treballar des de Barcelona fins a Hong Kong, Jakarta i Singapur.
En Miquel ocupar posicions de gran responsabilitat per a restaurants de renom internacional, com la de Sommelier del Restaurant Moo amb una Estrella Michelin dels germans Roca; va ser també Sommelier Corporatiu del gegant Lifestyle Hospitality Group, Ismaya a Jakarta. Va ocupar el càrrec de Cap de Sommeliers del Grup Catalunya Singapur i Catalunya Hong Kong i va ser també entre d’altres, el Director Operatiu d’una empresa que va iniciar amb altres socis també a Singapur anys després.
La seva passió i l’entusiasme pel món del vi no coneix límits ja que constantment desitja aprendre, veure i experimentar més sobre aquest estimulant món. Però per sobre del món professional, el seu cor busca el que vol; el creixement personal. Se’l pot trobar freqüentment entre vinyes, gaudint de la companyia d’Enòlegs i Viticultors aprenent sempre al costat d’aquells que son coneixedors i amants del vi, així com als restaurants més autèntics de tot el món al costat de Xefs, Sommeliers i amants de la gastronomia.
Finalment, després de construir la seva emprenedoria des de zero durant aquests quatre anys, M.S.B. Somms & Vineyards, llença la primera selecció de vins, escollits amb cura i elaborats meticulosament dins de les Denominacions d’Origen de les belles terres de Catalunya, on creu que els vins competeixen amb els més emblemàtics del món.