La Nostra Història

"És el mateix viatge el que t'ho ensenya tot sobre el teu destí.”

L’any 2018, Miquel Sabrià Bernabeu,  Sommelier format a Michelin,  es va embarcar en un somni de vida i va fundar M.S.B Somms & Vineyards a la històrica i cosmopolita ciutat de Barcelona, a Catalunya, Espanya.

Va estudiar als Estats Units d’Amèrica de jove, però va ser a Barcelona on es va graduar amb els Diplomes de Sommelier a l’Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona i Arts Culinàries a la Escola d’Hosteleria Hofmann, abans de dedicar-l’hi més d’una dècada al sector de l’Hosteleria on les seves aventures el van portar a treballar des de Barcelona fins a Hong Kong, Jakarta i Singapur.

En Miquel ocupar posicions de gran responsabilitat per a restaurants de renom internacional, com la de Sommelier del Restaurant Moo amb una Estrella Michelin dels germans Roca; va ser també Sommelier Corporatiu del gegant Lifestyle Hospitality Group, Ismaya a Jakarta. Va ocupar el càrrec de Cap de Sommeliers del Grup Catalunya Singapur i Catalunya Hong Kong i va ser també entre d’altres, el Director Operatiu d’una empresa que va iniciar amb altres socis també a Singapur anys després.

La seva passió i l’entusiasme pel món del vi no coneix límits ja que constantment desitja aprendre, veure i experimentar més sobre aquest estimulant món. Però per sobre del món professional, el seu cor busca el que vol; el creixement personal. Se’l pot trobar freqüentment entre vinyes, gaudint de la companyia d’Enòlegs i Viticultors aprenent sempre al costat d’aquells que son coneixedors i amants del vi, així com als restaurants més autèntics de tot el món al costat de Xefs, Sommeliers i amants de la gastronomia.

Finalment, després de construir la seva emprenedoria des de zero durant aquests quatre anys, M.S.B. Somms & Vineyards, llença la primera selecció de vins, escollits amb cura i elaborats meticulosament dins de les Denominacions d’Origen de les belles terres de Catalunya, on creu que els vins competeixen amb els més emblemàtics del món.

This website uses own and third party cookies for its proper functioning and for analytical purposes. By clicking the Accept button, you agree to the use of these technologies and the processing of your data for these purposes.   
Privacidad