Etiquetes

“La nostra visió d’aquest projecte rau en la tradició de crear significats i records a través de l’art. Aquest, és un valuós tresor que ens ha proporcionat la història i és a través d’ella que hem conegut les nostres arrels, comprès la condició humana i visitat paisatges del passat.”

L’enfocament de la Mary per crear les etiquetes del vi es va inspirar en la sensibilitat de Joan Miró amb el seu entorn, l’estil de pintura i la filosofia: “Treballo com a jardiner o enòleg. Les coses van a poc a poc. Per exemple, el meu vocabulari de formes: No ho vaig descobrir tot alhora. Es va formar gairebé malgrat jo. Les coses segueixen el seu curs natural. Creixen, maduren … La maduració continua en el meu cap”.

La naturalesa orgànica de les etiquetes del vi és paral·lela al procés de quintaessencia de l’art i de l’elaboració del vi; natural, intuïtiu i sensible al temps. La recerca de la bellesa requereix temps i es necessita pràctica i una eternitat.

L’Art i el Vi són la perfecta consumació de propòsit, poder i panacea; i brindem per això.

S’han creat etiquetes de sis regions en diferents estils, motivades per somnis i interpretacions personals i professionals, fent que cada vi sigui distintiu i especial.

Les etiquetes – Pur, Essència, Aura i Lila – es van pintar amb pintures acríliques per crear una naturalesa molt texturada i vibrant per coincideix amb la riquesa del terroir del Priorat, la Conca de Barbera, el Montsant i l’Empordà respectivament. Penedès és conegut per ser-ho de les zones vitícoles més antigues d’Europa i al estar a prop de la costa va inspirar l’elecció de la Mary d’utilitzar aquarel·les per el vi Daurat. L’etiqueta de Blanca us proposa el raïm que encarna el microcosmos del món del vi, que es tradueix amb la transparència dels colors aquosos.

"Petits detalls inclosos dins de cada etiqueta amaguen secrets i revelen narracions inherents als nostres viatges a punt per ser descoberts."

M.S.B. Pur

La Mary sent que el millor regal de la vida a la muntanya és el temps. L’obra d’art de “Pur” és un viatge personal pel camí de la memòria. Recorda que el temps és un regal preciós, com cada moment que condueix al present.

El viatge és el que fa que la vida valgui la pena. És ardu i impressionant al mateix temps i, per tot el que val, els fruits d’un treball dur sempre tenen el millor de tots els gustos.

El Priorat és realment el sant grial de l’experiència de tots els entusiastes del vi i vull que l’art encapsuli la quinta essència de la terra amb tota la seva grandiositat i puresa; i on fins i tot, tastareu miraculosament la fragància de la terra en un got de “Pur”.

This website uses own and third party cookies for its proper functioning and for analytical purposes. By clicking the Accept button, you agree to the use of these technologies and the processing of your data for these purposes.   
Privacidad