El Projecte

"En essència, volem arribar a tots aquells que creuent amb el que nosaltres creiem, compartint la nostra passió pel món del vi i sembrant un ecosistema d'experiències mútues on els amants del vi i de l'art puguem revelar-nos junts en els nostres somnis.”

M.S.B Somms & Vineyards  es centra en l’elaboració de vins exclusius, en produccions limitades, elaborats amb varietats de raïm autòcton i sota una marca representativa de diferents Denominacions d’Origen de Catalunya. És el resultat de l’ambició i el desig per continuar compartint la bellesa de la rica història i cultura vitivinícola de Catalunya al màxim de les seves capacitats i això, ho volem fer juntament amb reconeguts enòlegs, continuant la relació única que compartim des de fa anys amb cadascun d’ells.

Els nostres vins són tresors extraordinaris, el testimoni del treball anònim de generacions d’homes i dones del món del vi. Ens enorgulleix llançar la primera anyada dels nostres vins amb representació i característiques pròpies de la terra on es va conrear – Priorat, Conca de Barberà, Montsant, Penedès, Terra Alta i Empordà.

El toc final a la imatge i ànima d’aquest projecte és amb una artista de Singapur, Mary Bernadette Lee, qui ha personalitzat cada vi amb etiquetes pintades a mà. Es creen tenint en compte la seva formació cultural i ambiental. Ens inspirem de la bellesa de la mare natura i de la gent que ha estat involucrada en la tradició generacional i en la història de la vitivinicultura a la nostre terra.

Treballem estretament amb aquelles empreses amb qui compartim els mateixos valors, col·laborant junts per aconseguir una indústria vitivinícola més sostenible fent que tots detalls i materials implicats en aquest projecte siguin molt importants i acuradament seleccionats, sempre prioritzant la qualitat per sobre de la quantitat.

A M.S.B Somms & Vineyards ho fem de manera diferent centrant-nos en les necessitats dels nostres clients els quals sempre busquen confiança, valor i qualitat a l’hora de comprar vins. Estem orgullosos de enfocar els nostres esforços en intentar elevar la vostra experiència, independentment de a quina part del món estigueu.

Format per un equip de reconeguts professionals del vi, ens comprometem a construir una llar i una família on diferents personalitats puguin contribuir a fer d’aquesta, una aventura emocionant i excitant.

This website uses own and third party cookies for its proper functioning and for analytical purposes. By clicking the Accept button, you agree to the use of these technologies and the processing of your data for these purposes.   
Privacidad