Sopar Maridatge Gaig Singapore

Per M.S.B. Somms & Vineyards

MSB Somms & Vineyards va llançar recentment el seu primer Wine Dinner a Gaig Restaurant Singapur el 13 de juliol de 2023. L’esdeveniment va mostrar la seva excel·lent col·lecció de 6 vins, que es van combinar perfectament amb un menú degustació elaborat pel jove deixeble de Carles Gaig, Xef Martí Carlos Martínez i liderat per la directora del restaurant, Núria Gilbert, filla de Carles Gaig.

L’icònic xef català va néixer per ser xef. Va créixer al barri d’Horta de Barcelona, ​​on la seva família regentava la Taverna d’en Gaig des del 1869. Tot i que sempre ajudava al restaurant, no va ser fins als anys 70 quan la ceguesa de la seva mare el va obligar a prendre sobre les regnes de la Taverna. Avui dia, les influències de la seva mare i besàvia encara es poden veure en la cura i l’atenció que posa en la preparació de receptes clàssiques, com els seus famosos canelons, que són al menú des que va iniciar el negoci.

Carles és conegut per la seva passió per fusionar tradició i innovació, i això es reflecteix en la reforma del seu restaurant el 1989, que va rebatejar com a Restaurant Gaig. Sota aquest nom, el seu restaurant va ser guardonat amb una Estrella Michelin el 1993. Des de llavors, ha rebut molts més reconeixements, inclòs el Premi Nacional al Millor Cuiner el 1999 de la Reial Acadèmia de Gastronomia.

El 2015, Carles va assessorar un restaurant català a Singapur. A principis de 2017 va obrir un nou restaurant anomenat Gaig a Casa, que ofereix menjar per emportar, migdia i esdeveniments privats amb opció de show cooking. També va assessorar un nou espai ubicat a l’Aeroport del Prat (Zona Aèria de la T1). Recentment, Carles va obrir un nou restaurant a Singapur, anomenat Gaig Restaurant, que presenta el seu estil i cuina única.

El Sopar Maridatge al Restaurant Gaig va ser un veritable aparador de l’experiència culinària catalana juntament amb els vins excepcionals de M.S.B. Somms & Vineyards. L’esdeveniment va ser un èxit rotund i els convidats van gaudir d’una experiència sensorial com cap altra. Els sis vins que es van presentar complementaren a la perfecció el menú degustació que incloïa, entre d’altres, els famosos Canelons de Carles Gaig o el tradicional Arròs Negre tots dos perfectament executats pel Xef Martí Carlos, realçant els sabors de cada plat i deixant una empremta duradora als assistents.

En conclusió, el Sopar Maridatge a Gaig Restaurant Singapore va ser una nit per recordar, reunint el talent de dues entitats excepcionals: M.S.B. Somms & Vineyards i Carles Gaig. L’esdeveniment va mostrar el millor dels dos mons, amb vins excepcionals i delícies culinàries, servits en un entorn enlluernador. L’èxit de l’esdeveniment assegura que hi haurà col·laboracions més emocionants en el futur i, amb sort, per presentar aquesta vegada els propers 6 vins.

Restaurant Gaig Singapur

16 Stanley St, Singapore 068735

+65 6221 2134

www.singapore.restaurantgaig.com

This website uses own and third party cookies for its proper functioning and for analytical purposes. By clicking the Accept button, you agree to the use of these technologies and the processing of your data for these purposes.   
Privacidad