Llançament M.S.B al 67 Pall Mall

Per M.S.B. Somms & Vineyards

L’última incorporació a l’escena del vi a Singapur ja és aquí i no es us el podeu perdre.

M.S.B. Somms & Vineyards ha llançat recentment el seu projecte a la primera sucursal asiàtica del prestigiós club de vins privat amb seu a Londres, 67 Pall Mall. Ubicat a Shaw Centre a Orchard Road, aquest àtic de 15,000 peus quadrats ha estat bellament restaurat i ocupa els pisos 27 i 28. Amb una col·lecció de vins de 5,000 ampolles, incloent 1,000 disponibles per copa, 67 Pall Mall Singapore ara compta amb la llista de vins més gran i diversa a Singapur i el sud-est asiàtic.

La filosofia del club és atendre els desitjos dels seus membres, brindant-los una selecció diversa de vins prestigiosos i desconeguts. Encapçalant l’equip de vins a Àsia hi ha el Màster of Wine (MW) Richard Hemming i el Màster Sommelier Roberto Duran, que lideren 15 sommeliers a Singapur i són els pioners de l’enfocament inclusiu del club a Singapur.

A més de la impressionant col·lecció de vins, 67 Pall Mall Singapore ha llançat recentment l’exclusiva col·lecció de vins de Miquel Sabrià, que comprèn sis de les 12 D.O’s a la primera col·lecció, que inclou un rosat, dos blancs i tres negres. La segona col·lecció inclourà en el futur les sis D.O’s restants, incloent-hi la D.O. Alella, D.O. Pla de Bages, D.O. Costers del Segre, D.O. Tarragona, D.O. Catalunya i la D.O. Cava.

Les etiquetes d’aquests vins van ser pintades per l’artista de Singapur, Mary Bernadette Lee, que es va inspirar en els seus viatges per Catalunya i fins i tot va incloure un toc personalitzat d’en Miquel al seu vi favorit, M.S.B. Pur, el vi més exclusiu de la seva col·lecció elaborat a la icònica Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

El fundador Grant Ashton va començar 67 Pall Mall a Londres el 2015 com una manera de compartir la seva extensa col·lecció de vins amb altres entusiastes. Avanç ràpid fins al 2023 i el club ha arribat a Singapur, establint-se a l’antiga casa privada del famós filantrop Runme Shaw. Els interiors estan adornats amb dissenys d’art deco que recorden la Xangai dels anys 20 i 30, i les finestres i la terrassa exterior ofereixen vistes impressionants del bulliciós districte comercial de sota.

Així que si busques una nova experiència vinícola a Singapur, dirigiu-vos a 67 Pall Mall Singapore per gaudir d’una selecció única i extensa de vins en un entorn impressionant i no us perdeu l’oportunitat de tastar els vins d’en Miquel!

67 Pall Mall Singapore

1 Scotts Rd, #27-00 Shaw Centre, Singapore 228208

+65 6797 6727

www.67pallmall.com/the-singapore-club/

This website uses own and third party cookies for its proper functioning and for analytical purposes. By clicking the Accept button, you agree to the use of these technologies and the processing of your data for these purposes.   
Privacidad