Serveis

“Reunir-nos és un començament; mantenir-nos és progrés i treballar junts és el camí cap a l'èxit.”

M.S.B. Somms & Vineyards, SL ofereix serveis com a agència d’importació-exportació de vi, entre d’altres.

Procurem vins espanyols i catalans i conseguim importadors-distribuïdors als mercats tant d’Espanya com del Sud-Est Asiàtic (S.E.A), centrant-nos especialment en països com Singapur, Hong Kong, Japó, Indonèsia i Tailàndia, entre d’altres.

El nostre bagatge professional ens dona confiança com a agents vitivinícoles competents, ja que acumulem més d’una dècada d’experiència i coneixements amplis en el sector de la gastronomia i del vi en aquests mercats.

Estem orgullosos de treballar constantment amb les millors empreses del món del vi i amb carteres de clients d’alta qualitat. Tenim una visió aguda del mercat del vi espanyol i del Sud-Est Asiàtic, d’una excel·lent experiència dins d’aquests i d’uns estàndards de lliurament d’alt nivell. Per això, creiem que tenim tota la capacitat per assessorar-vos amb precisió i objectivitat.

Estem en el negoci d’atendre les vostres necessitats i oferir-vos els nostres millors serveis de forma conjunta.

Contacta amb nosaltres amb el teu projecte per explorar junts futures oportunitats de treball.

This website uses own and third party cookies for its proper functioning and for analytical purposes. By clicking the Accept button, you agree to the use of these technologies and the processing of your data for these purposes.   
Privacidad